loader
09356369937
ساعت کاری از ساعت 8 الی 18
ترکیب مغز پسته و خشکبار

ترکیب مغز پسته و خشکبار

دراین مطلب قصد داریم در مورد مغز پسته و ترکیب آن با خشکبار و خواص آنها صبحت کنیم، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید مطمعناً نکات مفیدی در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت. میوه های خشکباری مانند پسته غذاهای خیلی مقوی هستند و بهتر است به جای یک غذای تنقلی، به عنوان یک جزء اصلی در رژیم غذایی روزمره به کار روند. مقدار چربی ها در مغز پسته زیاد است و به بیش از 50 درصد می رسد در ترکیب مغز پسته و برخی میوه های خشکباری مغز پسته میزان بالایی از پروتئین (حدود 20 درصد) را دارد   1- چربی در ترکیب مغز پسته و برخی میوه های خشکباری مقدار چربی ها در پسته زیاد است و به بیش از 50 درصد می رسد. میزان بالای چربی نقش مهمی در عمل آوری، نگهداری و فرآوری میوه های خشکباری دارد. ترکیب مغز پسته و برخی میوه های خشکباری باید در پایین ترین دمای ممکن از نظر اقتصادی ذخیره سازی شوند و در هنگام فرآوری فرآیند حرارتی در کوتاه ترین زمان ممکن به کار گرفته شود و در ادامه آن باید عملیات خنک کردن به سرعت انجام شود. برای پایداری بهینه چربی ها، خشک کردن میوه های خشکباری باید با جریان هوای زیاد و بدون اعمال حرارت زیاد انجام شود. پسته مقادیر زیادی از اسیدهای چرب تک غیراشباع دارد. درصد اسیدهای چرب اشباع در پسته، کمتر از 6 درصد است. ترکیب مغز پسته و برخی میوه های خشکباری به خاطر میزان بالای چربی ارزش سوختی (کالری زایی) زیادی دارند.   2ـ مواد معدنی ترکیب مغز پسته و برخی میوه های خشکباری مقادیر زیادی از فسفر، پتاسیم و منیزیوم دارند، میزان آهن و سدیم در آن ها زیاد است و از لحاظ کلسیم نیز غنی می باشند. یون های فلزی بیشتر کاتالیزور واکنش های آنزیمی هستند. به عنوان مثال منیزیوم یک کاتالیزور آنزیمی برای عملکرد بیش از 300 آنزیم می باشد و این از نقطه نظر تغذیه ای اهمیت خاصی دارد. آنزیم هایی که از تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین ب 6، ویتامین ث و ویتامین E استفاده می کنند و نیز آنزیم هایی که برای متابولیسم پروتئین مورد نیازند، همگی به منیزیوم نیاز دارند. مقدار خاکستر در اکثر میوه های خشکباری مانند پسته کمتر از 3 درصد می باشد.   3ـ رطوبت در ترکیب مغز پسته و برخی میوه های خشکباری 3پسته تازه، حدود 38 تا 40 درصد رطوبت دارد اما وقتی خشک می شود رطوبت آن به حدود 5 درصد کاهش می یابد. میزان رطوبت پایین در نگهداری اولیه، انبارداری و فرآوری این محصولات اهمیت بسیار دارد. در صورتی که میزان رطوبت پایین باشد کپک زدگی اتفاق نخواهد افتاد و چربی ها، پروتئین ها و کربوهیدرات ها از پایداری نسبی بیشتری برخوردار هستند. برای اینکه رطوبت میوه های خشکباری پایین باقی بماند رطوبت نسبی محیط نگهداری آن ها باید حدود 55 درصد باشد.   4ـ پروتئین پسته به طور میزان بالایی از پروتئین (حدود 20 درصد) دارد و این درصد پس از خشک کردن و روغن کشی از آن ها افزایش می یابد. سایر میوه های خشکباری که مقادیر بالاتر روغن را دارند میزان پروتئین آن ها کمتر است. پسته به طور میزان بالایی از پروتئین (حدود 20 درصد) دارد و این درصد پس از خشک کردن و روغن کشی از آن ها افزایش می یابد   5ـ ویتامین ها به طور کلی ویتامین ها کمک آنزیم بسیاری از مسیرهای متابولیکی هستند. به عنوان مثال ویتامین های گروه ب نقش اساسی در تبدیل کردن کربوهیدرات، پروتئین ها و چربی ها به انرژی دارند. یا ویتامین E اصلی ترین عامل مؤثر در سیستم دفاعی بدن در برابر آسیب اکسیداسیونی سلول های است. مقدار ویتامین در اکثر میوه های خشکباری پایین است. ترکیب مغز پسته و برخی میوه های خشکباری مقادیر متوسطی از ویتامین A دارد در حالی که دیگر میوه های خشکباری مقدار جزئی از این ویتامین دارند. بادام حدود یک درصد ریبوفلاوین دارد. فندق، گردو و بادام منابع خوبی از ویتامین ب 1 هستند. این مقدار در میوه های خشکباری دیگر مثل پسته کمتر است. همچنین در پسته مقدار نیاسین کمتر از 2 درصد است. به استثنا پسته که حدود 30 درصد آسکوربیک اسید دارد میوه های خشکباری دیگر مقادیری جزئی از آسکوربیک اسید را دارند.   شما برای خرید پسته نیز می توانید به فروشگاه پسکارو مراجعه کنید و پسته خود را با ارزان ترین قیمت و بالاتررین کیفیت سفارش دهید. پسته خام پسته شور