loader
09356369937
ساعت کاری از ساعت 8 الی 18
ترشی پوست پسته

ترشی پوست پسته

در این مطلب درمورد ترشی پوسته پسته و ترشی پسته کوهی ( بنه ) و طرز تهیه اسان ان توصیح می دهیم که می شود در فصل زمستان همراه غذا نوش جان کنین ترشی پوسته پسته مواد لازم پوست پسته تازه: ۵۰۰ گرمفلفل قلمی: ۳ عددتخم گشنیز: ۱ قاشق غذا خوریزنیان: یک دوم قاشق غذا خوریسیاه دانه: یک دوم قاشق غذا خورینمک : مقداریسرکه: به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا پوست پسته را ۲الی ۳ بار وهر بار برای مدت۵ دقیقه بجوشانید. تا تلخی آن برود . سپس آن را آب کش کرده و بگذارید تا سرد شود . بعد تمام مواد را با هم در ظرف تمیزی ریخته و سرکه را روی آن بریزید و سپس در ظرف را محکم ببندید و ترشی را در جای همک قرار دهید تا جا بیفتد . این ترشی بعد از ۲۰ روز قابل استفاده است.نکته :1-این ترشی را با انواع سرکه میوه مانند سرکه پرتقال ویا سرکه نارنج نیز می توان تهیه کرد2-زنیان نوعی ادویه معطر است که برای بر طرف نمودن نفخ شکم بسیار موثر است . *برای ترشی معمولا از سبزی های معطر استفاده می شه.. من از سبزی های معطر خشک شده + یه کمی گل پر استفاده کردم.. شما می تونین به سلیقه خودتون از سبزی که دوست دارین استفاده کنین   ترشی پسته وحشی ( بنه ) بنه یا پسته کوهی نوعی گیاه دارویی می باشد که بیشتر در استان های ایلام و کردستان، کهگیلویه و بویراحمد می روید که در واقع صمغ بنه در مصارف دارویی و صنعتی کاربرد زیادی داشته است همچنین از این گیاه ترشی بسیار خوشمزه و خوش طعمی تهیه می شود، در ادامه مطلب طرز تهیه ترشی بنه را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. مواد لازم جهت تهیه ترشی بنه بنه (پسته کوهی): یک کیلو گرمنمک : به مقدار لازمسرکه : به مقدار لازمسبزی ( نعناع و ترخون) : به مقدار لازمسیاه دانه، زیره و فلفل سیاه : به مقدار لازم طرز تهیه ترشی بنه در طرز تهیه ترشی پسته کوهی ابتدا بنه یا همان پسته ها را بشویید و داخل یک آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود سپس بنه ها را دانه کنید و داخل شیشه بریزید. در این مرحله از روش تهیه ترشی بنه حالا سبزی هایی را که گفته شد را بشویید و اجازه دهید تا خشک شوند سپس آن ها را خرد کنید و به شیشه که داخل آن بنه می باشد اضافه کنید. حالا مقدار کمی فلفل سیاه، زیره و سیاه دانه به داخل شیشه اضافه نمایید و روی آن را سرکه بریزید به گونه ای که داخل شیشه پر از سرکه شود، شیشه را داخل یخچال به مدت حداقل دو هفته قرار دهید تا ترشی آماده شود و بتوانید آن را با انواع غذا استفاده کنید.     شما برای خرید پسته نیز می توانید به فروشگاه پسکارو مراجعه کنید و پسته خود را با ارزان ترین قیمت و بالاتررین کیفیت سفارش دهید. پسته خام پسته شور